Halálozás
Vo veku 72 rokov zomrela 2. septembra 1917 v Gelnici vdova po Jánosovi Lányim, ktorá bola starou mamou manželky miestneho okresného účtovníka Gézu Pásztora. Pochovali ju 4. septembra za veľkej účasti.