Megbizatás
Povinnosťami vedúceho pozemkovej knihy v Gelnici po odchode Gusztáva Mahlera do dôchodku bol do konca vypísaného výberového konania poverený kancelársky úradník okresného súdu Július (Gyula) Fedák.