A szepesváraljai polgári iskolához
Do meštianskej školy v Spišskom Podhradí (Szepesváralja) boli povolané učiteľka matematiky a prírodopisu Gizella Beke a učiteľka jazykov a dejepisu Mária Vánk. Učiteľky už zaujali svoje pracovné pozície.