Kinevezés
Minister školstva a kultu menoval riadneho učiteľa štátnej meštianskej školy v Kežmarku Bruna Benneho do 3. stupňa IX. platovej triedy a ponechal ho na svojom poste a učiteľa štátnej meštianskej školy v Košiciach (Kassa) Bartolomeja (Bertalan) Schina, ktorý bol aj v Spišskej Novej Vsi (Igló), vymenoval do 3. stupňa IX. platovej triedy.