Képviselőnk fiának betegsége
Syn dvorského radcu a parlamentného poslanca Kálmána (Koloman) Münnicha, delostrelecký dobrovoľník Kálmán Münnich ochorel na úplavicu a zápal pľúc. Poslane strávil pri svojom chorom synovi v obci Hajmáskér dlhší čas, ten sa už cíti lepšie.