Az iparvágány épitése a fürésztől az erdőbe
Výsledkom obhliadky plánovanej priemyselnej železnice, ktorú chce na prepravu dreva postaviť firma Reiner és Mandula je, že komisia schválila jej plány a ihneď vydala stavebné povolenie na výstavbu úseku v dĺžke 14 kilometrov v katastri mesta Spišská Nová Ves. Firma musí ešte potvrdiť aj dohodu so súkromnými vlastníkmi pozemkov o ich prenájme alebo kúpe, prípadne ich vyvlastnenie, následne môže začať výstavba železnice. Prítomní poverenci Košicko-bohumínskej železnice dali do zápisnice podmienky napojenia priemyselnej železnice na hlavnú trasu. Obhliadka ráta s oboma alternatívami výstavby, či zo starej píly, alebo z novej píly na Podskale (Kőalja). Zápisnica obhliadky obsahuje všetky podmienky výstavby dané štátnym stavebným úradom. Otázka osobnej prepravy v zásade dostala podporu.