Csendőr járás-őrmesterek kitüntetése
Za verné služby vykonávané v zvláštnom zaradení počas vojny dostali okresní žandárski strážmajstri Ferenc Varga z Levoče a János László zo Spišskej Novej Vsi Strieborný záslužný kríž s korunou.