Gróf Csáky László Prakfalvi Vas- és Acélgyár r. t.
Akciová spoločnosť Prakovské železiarne a oceliarne Lászlóa Csákyho mala dňa 11. septembra 1917 zasadnutie riaditeľstva, na ktorom zhodnotili obchodnú bilanciu roku 1916/1917, v ktorom spoločnosť pracovala s imaním 2 miliónov korún a vykázala čistý zisk 501.646 korún. Na valnom zhromaždení zvolanom 29. septembra navrhnú vyplatenie dividend vo výške 10%. V máji bolo schválené navýšenie základného imania, akcionári zaplatili 2,5 milióna korún, takže akciový kapitál činí 4 milióny korún.