Halálozás
Dňa 15. septembra 1917 zomrela v Turni nad Bodvou (Torna) vdova po hlavnom lekárovi turnianskej župy Dr. Sauelovi (Samu) Kleinovi, rodená Johanna Klein. Zosnulá bola staršou sestrou manželky gelnického lekárnika Károly Fodora a manželky krompašského lekára Dr. Rudolfa (Rezső) Schnitzera.