Katonai kitüntetések
Kráľ udelil účtovníkovi kapitánovi 85. pešieho pluku Ignácovi Tietzemu Rytiersky kríž Radu Františka Jozefa s dekoráciou a majorovi 67. pešieho pluku Dezsőovi Erőssovi Vojenský záslužný kríž 3. triedy s dekoráciou a mečmi.