Halálozás
Penzionovaný sprievodca Košicko-bohumínskej železnice Mihály Maurer zomrel 18. septembra 1917 v Spišskej Novej Vsi vo veku 60 rokov. Jeho pohreb sa uskutoční 20. septembra v rímskokatolíckom obrade. Článok uvádza mená smútiacej rodiny.