A Tátra fejlesztése - Barsi, Jenő Dr
Úvaha Dr. Jenőa Barsiho, o budúcom rozvoji podnikania v kúpeľníctve, cestovnom ruchu a turizme vo Vysokých Tatrách v blízkej budúcnosti aj v súvislosti s liečením pľúcnych pacientov a nedostatkom ubytovacích kapacít v porovnaní s Rakúskom. Rozoberá možné zámery a ciele podnikateľského sektora vo Vysokých Tatrách a poukazuje aj na úlohu štátu ako regulátora týchto snáh.