Előléptetések
Minister školstva a kultu povýšil učiteľov štátnej vyššej reálnej školy v Levoči (Lőcse) Gézu Fábryho a Sándora Takácsa do VIII. platovej triedy, zastupujúceho učiteľa štátnej vyššej reálnej školy v Levoči Ambrusa Gerecza do IX. platovej triedy a menoval ho riadnym učiteľom.