Az uj relyói plebános
Faru v Reľove (Relyó) získal farár Roman Lukács zo Štefanoviec (Kisistvánd). Reľovský dočasný zastupujúci farár Aladár Ruzsbasán bol preložený späť do Kežmarku za pomocného duchovného.