A szepesmegyei községi és körjegyzők Egylete
Dňa 19. septembra 1917 sa vo Veľkej za predsedníctva Bélu Andrasovszkyho uskutočnilo riadne výročné valné zhromaždenie Spolku obecných a obvodných notárov Spišskej župy, torého sa ako hostia zúčastnili hlavný slúžny Ernő Winkler a notár z Važca (Liptóvázsec) Gyula Szokol.