Kinevezések
Minister financií menoval finančného tajomníka Istvána Majdáka z Prešova, ktorý dlhšie pôsobil aj v Levoči, za finančného radcu a Gézu Liszkayho z obce Olaszliszka, ktorý bol pridelený k ministerstvu financií ako pomocný tajomník a pôsobil ako daňový úradník v Kežmarku, neskôr ako finančný koncipient v Levoči, za finančného tajomníka.