Adományok továbbitása a Szurmay alapra
Redakcia novín Szepesi Lapok poslala do redakcie novín Est (Večer) na základinu ministra obrany baróna Sándora Szurmaya pre vojnové siroty a vdovy na Spiši sumu 238 korún. Z toho gróf Vidor Csáky prispel sumou 200 korún, noviny Szepesi Lapok 20 korún a robotníci spišskonovoveskej konzervárne 18 korún.