"Milyen politikai párthoz tartozik a Szepesi Lapok?"
Článok je odpoveďou redakcie novín Szepesi Lapok na otázku jedného predplatiteľa, že akej politickej strane patria noviny Szepesi Lapok. Redakcia pomerne obšírne vysvetľuje, že noviny nepatria žiadnej politickej strane, ale vyslovene verejnosti s tým, že prezentujú politiku a udalosti najmä z prostredia Spišskej župy pre širokú verejnosť.