Katonai kitüntetések
Kráľ udelil kapitánovi 85. pešieho pluku Antonovi (Antal) Brožovi Rad železnej koruny 3. triedy s dekoráciou a mečmi, kapitánovi 85. pešieho pluku Domonkosovi Hadnagyovi Vojenský záslužný kríž 3. triedy s dekoráciou a mečmi. Kapitánovi 9. honvédskeho pešieho pluku v zálohe Jenőovi Kalmárovi opätovne udelil najvyššie pochvalné uznanie Signum laudis s mečmi.