A Kilences honvédek bökecsi győzelmének évfordulójára
Článok je pomerne obšírnou upútavkou na októbrové číslo charitatívnych poľných novín vojakov 9. honvédskeho pešieho pluku, ktoré vyjde v slávnostnom vydaní pri príležitosti výročia víťazstva pri Bökecsi 6. októbra na 32 stranách. Obsahuje rôzne slávnostné verše viacerých autorov, odkazy, správy a pamäti.