Tanitóválasztások
Za učiteľa rímskokatolíckej školy v obci Vlková (Farkasfalva) bol zvolený diplomovaný učiteľ Béla Soltész, za učiteľa rímskokatolíckej školy v Matiašovciach (Szepesmátyásfalva) bol zvolený diplomovaný učiteľ Ferenc Laufik.