Változások a szepesi székeskáptalanban
Panovník na návrh ministra kultu a školstva udelil tituly a povýšil do funkcií nasledovných cirkevných hodnostárov rímskokatolíckej cirkvi: v spišskej katedrálnej kapitule biskupovi a archidiakonovi katedrály Dr. Mártonovi Kheberichovi titul kantora kanonika, oravskému archidiakonovi Dr. Mártonovi Pirhallovi titul katedrálneho archidiakona, liptovský archidiakon Dr. Frigyes Rolny postúpil na oravský archidiakonát; magister kanonik Dr. János Stukner postúpil na liptovský archidiakonát, na takto uprázdnené miesto magistra kanonika postúpil titulárny opát Július (Gyula) Kern, farár z Markušoviec (Márkusfalva).