Birósági kirendelés
Minister spravodlivosti úradne vyslal sudcu súdnych vkladov kráľovského okresného súdu v meste Huszt (Chust, Ukrajina) Lajosa Marsovszkyho na kráľovský okresný súd v Spišskej Novej Vsi k orgánu pozemkovej knihy.