Halálozás
V Spišskej Novej Vsi (Igló) zomrel bývalý prednosta vlakovej stanice v Podolínci (Podolin) János Oravetz, ktorý tam naposledy slúžil v pokladnici nákladnej dopravy. Jeho manželka Mariska Bukovinszky s celou rodinou vydala smútočné oznámenie. János Oravetz, kontrolór Košicko-bohumínskej železnice zomrel vo veku 39 rokov a 14. roku manželstva 26. septembra 1917. Pochovali ho 28. septembra podľa rímskokatolíckeho obradu na miestnom cintoríne v Spišskej Novej Vsi.