Előléptetések
Minister školstva a kultu povýšil učiteľa kráľovského katolíckeho vyššieho gymnázia v Levoči (Lőcse) Jánosa Mirkvu do VII. platovej triedy. János Mirkva je redaktorom novín Szepesi Lapok