Adományok a hernádfői tűzkárosultaknak
Biskup Dr. Sándor Párvy prispel 19. septembra sťa prvou pomocou sumou 1000 korún skrz farský úrad vo Vikartovciach (Hernádfő) postihnutým požiarom vo Vikartovciach s tým, aby bola táto suma rozdaná medzi najbiednejších. Na farský úrad vo Vikartovciach prichádzajú aj menšie sumy na pomoc obyvateľom obce.