Lőcsei városi közgyűlés
Mesto Levoča malo dňa 29. septembra 1917 valné zhromaždenie za predsedníctva primátora Dr. Móra Frieda, ktorý sa rozlúčil s náhle zosnulým členom mestského zastupiteľstva Sándorom Simonkayom, čo bolo aj vzaté do zápisnice. Následne informoval o viacerých zmenách v mestskom zastupiteľstve, ako aj v hospodárskom a spoločenskom živote mesta. Predpisy na nakladanie s vyťaženým drevom zostavil mestský lesmajster László Halmi. Mestský veľký hostinec sa na základe zmluvy prenajme Lajosovi Bánovi. Taktiež sa prenajme aj mestské divadlo. Mesto príspevkom 400 korún podporilo aj náhradný prápor 9. honvédskeho pešieho pluku na veliteľstve v Košiciach, suma je určená na základinu pre vdovy a siroty po padlých vojakoch. Na základinu Sándora Szurmaya mesto prispeje sumou 50 korún. Na pomoc pre postihnutých požiarom vo Vikartovciach dá 100 korún. Finančnú pomoc pre Levočský dobročinný ženský spolok zdvihli z 500 na 1500 korún.