Szende Géza ezredorvos kitüntetése
Levočský rodák Géza Szende, zať spišskonovoveského veľkoobchodníka Vilmosa Rosenthala, ktorý od odtvorenia talianskeho frontu slúži na Sočskom fronte bol znova vyznamenaný. Za hrdinský a obetavý postoj pred nepriateľom dostal Rytiersky kríž Radu Františka Jozefa s dekoráciou a mečmi.