Katonai érdemkereszt
Kráľ udelil za hrdinský postoj pred nepriateľom poručíkovi 9. honvédskeho pešieho pluku v zálohe Gézovi Kleknerovi a poručíkovi 9. honvédskeho pešieho pluku v zálohe Gyulovi Vinczemu, ktorý padol v boji s nepriateľom, Vojenský záslužný kríž 3. triedy s dekoráciou a mečmi.