Kitüntetett 9-es honvédek
Z 9. honvédskeho pešieho pluku dostali Striebornú medailu za statočnosť 2. triedy: domobranecký desiatnik Mihály Kecskés, slobodníci János Szabó a Károly Gallyas, domobranci Elek Bertók, Bertalan Susnyák, Mihály Gottfried, Mihály Mokos, Gyula Knoth, János Lofai, Lajos Gyurina, Mihály Urbán, Gyula Rapják, vojaci István Bálint a Gyula Csehek