Bronz vitézségi érem
domobranecký slobodník András Zselinkó, domobranec Ferenc Bigus, domobranec Adam Borowszky, domobranec Mihály Varga, účtovnícky poddôstojník 1. triedy v zálohe Dezső Kohn, všetci príslušníci 9. honvédskeho pešieho pluku, robotníci s domobraneckou povinnosťou v evidencii veliteľstva 9. domobraneckého pešieho pluku István Bodó, András Czonkó, Lajos Josivaj a Bertalan Katyna dostali Bronzovú medaila za statočnosť.