Kitüntett 9 honvédek
Striebornú medailu za statočnosť 2. triedy dostali: domobranecký desiatnik Mihály Kecskés, slobodníci János Szabó a Károly Gallyas, domobranci Elek Bertók, Bertalan Susnyák, Mihály Gottfried, Mihály Mokos, Gyula knoth, János Lofai, Lajos Gyurina, Mihály Urbán, Gyula Rapják, vojaci István Bálint a Gyula Csehek. Bronzovú medailu za statočnosť dostali vojaci Gyula Csehek, József Kiss, Pál Králik a Károly Kálay.