iglói fiuk orosz fogságban
Dňa 29. júla 1917 poslali dvaja mladíci pochádzajúci zo Spišskej Novej Vsi, jednoročný dobrovoľnícky kaprál Kálmán Dzimkó a jednoročný dobrovoľnícky kaprál Miklós Stuckner list z ruského zajatia, že sú zdraví a v poriadku.