Két késmárki kitüntetése
Kaprál Mihály Krebs odrazil so svojím guľometom ruský útočný oddiel, za čo dostal Striebornú medailu 1. triedy. Čatár János Wassermann bol vyznamenaný Striebornou medailou 2. triedy. Obaja sú príslušníkmi 67. pešieho pluku.