Előléptetések
Minister školstva a kultu povýšil izraelitského učiteľa Izraela Bendu z Markušoviec (Márkusfalva) do 1. stupňa III. platovej triedy a evanjelického učiteľa Gyulu Kálixa z Veľkej Lomnice (Kakaslomnic) do 2. stupňa III. platovej triedy.