Szepesvármegye őszi közgyülése
Dňa 10. októbra 1917 sa konalo jesenné valné zhromaždenie Spišskej župy za predsedníctva župana baróna Tiborca Máriássyho. Článok uvádza zoznam zúčastnených členov. Za župných čestných lekárov boli vyhlásení Dr. Frigyes Gábriel, Dr. Ede Daitsch, Dr. Ivan Jankura a za čestného okresného lekára Dr. Samu Maybaum. Župný hlavný notár Bruno Ujfalussy prečítal hlásenie podžupana.