A Szepesi Egyesület Budapesten rendkivüli közgyülése Kibővitették a választmányt. - Seltenreich Kornél ünneplése. Adakozás a Szepesi Otthonra
Spišský spolok v Budapešti mal v Budapešti mimoriadne zasadnutie spolku. Zasadnutie otvoril predseda Dr. Pál Haberern. Zastupujúci zapisovateľ spolku Jenő Krisch prečítal zápisnice z mája a septembra, stal sa zároveň tajomníkom spolku. Prečítali aj list člena výboru Kornela Seltenreicha, ktorý príspevkom 200 korún vstúpil medzi zakladajúcich členov spolku a 100 korunami prispel na Spišský domov v Budapešti. Článok uvádza zoznam ostatných novo prijatých členov spolku. Hlásenie podal pokladník Kálmán Mikolik, ktorý uviedol prispievateľov a sumy pre Spišský domov v Budapešti. Advokát Jenő Szelényi sa stal právnym poradcom spolku, na funkciu zapisovateľa bol zvolený budapeštiansky evanjelický učiteľ cirkevnej výchovy Győző Farkas. Boli zvolení členovia výboru z Budapešti a z vidieka, ktorých článok menovite uvádza.