Az orosz fogságból hazatért
Navrátilec z ruského zajatia Gyula Szalai, honvédsky poručík v zálohe, bude mať prednášku o svojich zážitkoch z Ruska, prežil totiž aj revolučné dni v Petrohrade a bol svedkom zaujímavých udalostí. Taktiež bol v kontakte s viacerými Spišiakmi, o ktorých bude referovať.