Reformácioi ünnepély Gölnicbányán
Evanjelická cirkevná obec v Gelnici na poslednom zasadnutí rozhodla, že oslavu sviatku 400. výročia začiatku reformácie usporiada 28. októbra 1917. Pri tejto príležitosti bude účinkovať aj miestny spevokol.