Feketehegy eladása
Noviny "8 órai Ujság" píšu, že uhorské peňažné ústavy z Budapešti zvádzajú boj o nákup uhorských kúpeľných lokalít. Akciová spoločnosť "Ingatlanbank" (Banka nehnuteľností) patriaca do zväzku Uhorskej všeobecnej sporiteľne kúpila kúpele Nový Smokovec (Ujtátrafüred) a kúpele na Čiernom vrchu (Feketehegy). Oba kúpele chce pozdvihnúť na európsku úroveň a po vojne plánuje veľké investície. Majiteľka kúpeľov Čierny vrch vyhlásila, že kúpele skutočne predala.