Az alispáni jelentés a közegészségügyről és az állategészségügyről
Článok uvádza hlásenie podžupana o stave verejného zdravotníctva a o zdraví zvierat chovaných na Spiši, respektíve výskyte chorôb, ktoré zasiahli ľudí a zvieratá za 3. štvrťrok roku 1917.