Jármay Elemér dr.
Minister obchodu gróf Béla Serényi menoval štátneho tajomníka uhorského ministerstva obchodu Dr. Eleméra Jármayho za vedúceho Odboru námornej a lodnej dopravy. Ako tajomník pôsobil na ministerstve obchodu 7 rokov, odkiaľ požiadal sám o preloženie na daný odbor.