Folyik a ruhagyüjtés a szegény gyemekek részére Működik az önkéntes varróműhely is
V redakcii novín sa zrodila myšlienka pomoci chudobným deťom zimným ošatením, kde by sa v krajčírskej dielni opravovalo používané oblečenie vhodné pre deti. Výsledkom doterajšej zbierky sa podarilo zaopatriť spodnú bielizeň pre 37 vojnových sirôt a viaceré z nich aj vrchnou vrstvou ošatenia, je však stále nedostatok obuvy. Na čele tohto hnutia stojí predsedníčka ženského spolku v Spišskej Novej Vsi, manželka Gézu Langsfelda. Spolok pokračuje v zbierke.