Dr. Teichner Lipót tb. főorvos
Mestského úradného lekára mesta Kežmarok Dr. Leopolda (Lipót) Teichnera vymenovali za čestného župného lekára Spišskej župy. Je jedným z vedúcich lekárov nemocnice Červeného kríža, kde vedie oddelenie. Jeho zásluhy opakovane vyzdvihlo aj vojenské volenie.