Egy szepességi szerzetes bulgár kitüntetése
Bulharský kráľ v týchto dňoch vyznamenal špirituála Gilberta Czaicha, duchovného riaditeľa seminára minoritov v Spišskom Štvrtku (Csütörtökhely), Dôstojníckym krížom bulharského občianskeho Záslužného radu.