Katonai kitüntetések
Kráľ udelil nadporučíkovi 6. honvédskeho pluku poľných húfnic Győző Illgenovi Vojenský záslužný kríž 3. triedy s dekoráciou, poručíci 9. honvédskeho pešieho pluku Zoltán Zékány a Károly Pákh boli vyznamenaní najvyšším pochvalným uznaním Signum laudis; major 23. honvédskeho pešieho pluku Mátyás Bobest zythavai, plukovník 23. honvédskeho pešieho pluku Sándor Förster a podplukovník 1. honvédskeho pluku poľného delostrelectva István Lupkovics boli vyznamenaní opätovne najvyšším pochvalným uznaním Signum laudis.