Halálozás
Dňa 16. októbra 1917 v Kežmarku zomrela po krátkej chorobe vo veku 72 rokov vdova po Pálovi Waliczkym, rodená Walburga Schindler. Zosnulá bola matkou Pála Waliczkyho a svokrou Alajosa Simoncsicsa, učiteľa obchodnej školy. Pohreb sa konal 18. októbra podľa rímskokatolíckeho obradu.