Csik Imre minszteri tanácsos, tátrai felügyelő nyugalomba vonulása (?)
Noviny "Alkotmány" (Ústava) priniesli správu, že ministerského radcu Imreho Csika na vlastnú žiadosť kráľ za uznania jeho vynikajúcej služby definitívne penzionoval.