Kinevezések a honvéd hadbiróságnál
Dôstojnícky čakateľ, titulárny strážmajster 9. honvédskeho pešieho pluku Dr. Sándor Darvas bol na divíznom vpjenskom súde vlastibrany v Košiciach menovaný za súdneho praktikanta v zálohe. Praktikantmi vojenského súdu domobrany sa stali: Dr. Bernát Engel, Dr. Gyula Gedeon a Dr. Sándor Varga, všetci v evidencii 9. veliteľstva domobrany.