Ujtátrafüredet eladták (?)
Z Budapešti hlásia, že Ingatlanbank (Banka nehnuteľností) kúpila za 1,5 milióna korún kúpele Nový Smokovec (Ujtátrafüred) s tým, že zabezpečila lukratívnu zmluvu kúpeľnému lekárovi Dr. Mikulášovi (Miklós) Szontághovi, ktorému kúpele vďačia za obrovský rozvoj. Banka chce kúpele dostať na svetovú úroveň. Riaditeľstvo kúpeľov potvrdilo rokovania o predaji, avšak podpis zmluvy sa ešte neuskutočnil.